HALLO, IK BEN KARINA URBINA

Als sales coach help ik gedreven ondernemers (zoals jij dus) om op te schalen, zodat je bij élke actie die je onderneemt (sales, marketing, social media, lancering,...) je commerciële impact ervaart zodat je met gemak, met meer winst en zonder financiële zorgen kan ondernemen.

Wie ben ik...

Dynamisch, enthousiast, gedreven, to the point, resultaatgericht, gepassioneerd en pragmatisch.

 

Bewust, zacht, begaan, liefdevol, teder, begripsvol, genietend, grappig en fantastische verhalenverteller.

Sales is zo veel meer


Jarenlange ervaring in TOP leidinggevende HR- & salesfuncties. Op mijn 40ste besloten om niet meer te werken voor losers van bazen en mijn expertise in sales & mijn liefde voor mensen in te zetten om anderen te helpen. Te helpen om sales te voelen en te ervaren zoals ik dit doe.
Nee, sales is niet vies. Sales is zoveel meer dan een verkooppraatje. Het is ook je communicatiestijl, je toegankelijkheid, je eigenheid, je authenticiteit.
Sales draait dus niet alleen over het maken van geld. Het gaat om de impact, om echte verbindingen en om het brengen van veranderingen die ertoe doen.

 

Van spirituele transformatie naar heel veel omzet


Een ondernemersparcour getekend door angst, pijn, verdriet, liefde, geloof, vertrouwen, inspiratie, verbinding en voldoening: angst om te falen, angst om niet goed genoeg te zijn, zoeken naar wie ik ben, geconfronteerd worden met een auto-immuniteitsziekte, vechten tegen mezelf, mezelf terug graag zien, geloven dat ik het kan, tijdens corona op 9 maanden tijd een omzet draaien van 330K, het jaar nadien 780K, vertrouwen dat alles goed komt, terug geïnspireerd worden door mensen, terug voelen, voelen dat ik op aarde ben gekomen om te doen wat ik vandaag doe, genieten van mensen en verbindingen, om zo finaal te zeggen dat ik vandaag gelukkig ben en heel veel voldoening heb in mijn leven & mijn business.
Yes, life is wonderful!

Over dé Pedro, rots in ieders “branding”

Dé Pedro is niet weg te denken uit dit bijzondere verhaal. Tot 2020 werkte hij zeer gedreven als manager voor kleppers als Neckermann en AS Adventure.

Pedro Tanghe, rasechte West-Vlaming, ontmoette ik op de Gentse Feesten. Tijdens een intrigerende tramrit kwam van het één het ander, je weet wel hoe dat gaat.

Mijn levenspartner is ondertussen ook m’n businesspartner geworden. Pedro is verantwoordelijk voor de interne administratie en een krak in techniek & digitale media.

Hij is niet alleen míjn steun en toeverlaat, maar ook voor onze klanten is hij de rots in hun “branding”. Letterlijk, zelfs.

Pedro is zowat de MacGyver die voor gelijk welk technische issue de oplossing kent.

Wij gaan die ene stap verder en implementeren ook

 

Eerlijk, wat zou ik zijn zonder de Pedro? Hij is een onmisbare schakel geworden in onze business. Want dankzij hem kunnen wij onze klanten nu een unieke service bieden.

Wij begeleiden jou niet alleen in theorie (zoals de doorsnee business coach), maar wij gaan die ene stap verder met jou: wij helpen jou implementeren voor het beste resultaat. Met al onze gedeelde kennis en knowhow.

Een uitzonderlijke combinatie en een sterk staaltje teamwork, toch wel, waardoor onze klanten zich 100% gedragen voelen en nóg sneller kunnen doorgroeien.

 

"Give a girl the right pair of shoes and she can conquer the world."
- Marilyn Monroe -

Waar ik van hou

 

Pumps in alle kleuren, hiken en kamperen in de wilde natuur, zwemmen in koud water, de wind voelen op mijn gezicht, samen zijn en grappige verhalen vertellen.

Waar ik niet van hou

 

Op restaurant gaan en geen dessert nemen, een mes dat 'in' de pot choco wordt achtergelaten, het woordje 'moeten', oppervlakkigheid en mensen die niet dromen. 

 
Wanneer perfecte afstemming leidt tot uitzonderlijke resultaten


Uit ervaring weet ik dat de sleutel tot buitengewone salesresultaten ligt in een perfecte afstemming van verschillende bedrijfsaspecten. Dit houdt in dat de inspanningen op het gebied van businessmodel, social media, strategie, e-mailmarketing en offline salesactiviteiten naadloos op elkaar moeten aansluiten, alsook aansluiten op jouw persoonlijke waarden en authenticiteit als ondernemer.
Hierdoor creëer je harmonie in jouw business en wordt de verkoopervaring niet alleen effectiever, maar ook aangenamer en natuurlijker. Er ontstaat een soort 'flow' binnen jouw bedrijf, waar alles soepel en efficiënt verloopt. En dit, leidt tot meer impact, hogere winsten en minder financiële zorgen.
Daarom werk ik vandaag met een unieke formule, een stappenplan, om ondernemers die specifieke stappen aan te leren (die ikzelf toepas) om hun business perfect op elkaar te laten afstemmen, zodat ze bij elke actie die ze ondernemen ze commerciële impact ervaren, waardoor ze met meer gemak met meer winst en zonder financiële zorgen kunnen ondernemen.

WE MAY BE

The perfect

fit

 if...

  • Je durft te gaan voor jouw passie en geluk,
  • Je impact wil hebben met jouw salesacties,
  • Angstig bent om te falen én soms twijfelt aan jezelf of je wel goed bezig bent,
  • Je op zoek bent naar duidelijke strategieën die succesvol zijn,
  • Je op zoek bent naar een klankbord,
  • En je het moe bent om alleen te strijden…
WANT TO KNOW HOW WE CAN WORK TOGETHER

Zie hoe ik jou kan helpen 

Ik ben er voor jou. Of je nu individuele aandacht, groepsdynamiek of online flexibiliteit zoekt, we werken samen aan strategieën die jouw bedrijf laten groeien. Laten we samenwerken om jouw dromen waar te maken en je onderneming te laten bloeien!"

naar mijn aanbod ➡

"De inhoud is écht touché!"

"Ik  leerde zo veel waardevolle zaken rond een gebalanceerd businessmodel, de kracht van een  correct en gevarieerd aanbod, de kracht van pakketten en de kracht van verbinding met jouw klant. Maar wat ik vooral wil benadrukken, naast jouw ongelooflijk waardevolle inhoud, is hoe jij tijdens jouw traject zo hard wil dat jouw klanten slagen. Jouw drive en goesting om ons over de streep te trekken met onze onderneming heeft me diep geraakt! Dank je wel voor alles!”

Els Dooms
Balance Coaching & Wellbeing