AANBOD

Hoe kan ik jou helpen?

Vraag aan honderd ondernemers wat ze het liefst willen en unaniem klinkt het: 'gewoon gepassioneerd kunnen ondernemen vanuit je hart, met gemak, met méér winst en vooral zonder (financiële) zorgen'. Dat zal voor jou niet anders zijn, vermoed ik... Dan zit je hier op de juiste plek!

Op welk niveau wil jij spectaculair groeien met je business?

INDIVIDUELE BEGELEIDING

Ga je liever tot de kern voor een maximaal rendement? En wil je mij exclusief voor jezelf als sales coach om samen te werken, helemaal op maat van jouw business? Dat kan! Neem plaats in jouw VIP Seat en dan werken we 1-op-1 intensief samen om vanuit jouw eigen kracht een ongeziene doorbraak te creëren. 

VERTEL ME MEER
GROEPSTRAININGEN

De groepstrainingen zijn speciaal ontworpen zodat je moeiteloos meer klanten kan aantrekken met de juiste knowhow & skills in sales & business. Samen met gelijkgestemde ondernemers stoom ik je klaar voor the next level en leer ik jou de exacte stappen om commerciële impact te hebben met al jouw acties.

VERTEL ME MEER
ONLINE TRAININGEN

De online trainingen zijn speciaal ontworpen voor ondernemers die liever in hun eentje en op hun eigen tempo aan hun sales & business werken. Niks moet, alles mag! Selecteer heel eenvoudig de online training die jou op dit moment het meest vooruithelpt en ga autonoom aan de slag. Goesting om er nu meteen al in te vliegen?

VERTEL ME MEER

Individuele begeleiding

Kies je voor de individuele coaching, dan kies je voor een intensieve sales & business coaching. Dan geniet je mijn volle aandacht en beschik je over mijn jarenlange ondernemerskennis en sales expertise voor jou alleen.

Samen gaan we voor maximaal rendement tijdens de vele diepgravende uren coaching. Als VIP mag je die uren helemaal invullen zoals je zelf wil. Samen gaan we op zoek naar de gaten in jouw business, vullen die op met de allerbeste strategieën en sturen bij tot de perfectie voor het allerhoogste resultaat.

En met die hoogstpersoonlijke aanpak, op maat van jouw business en in diepgaande connectie met jou, maak ik wel degelijk het verschil. Wil je zeker zijn van jouw plekje?

NAAR DE INDIVIDUELE BEGELEIDING ➔

Groepstrainingen

De groepstrainingen zijn stuk voor stuk waardevolle dieptetrainingen met focus op één welbepaald business en/of sales topic. Van een futureproof businessmodel tot slimme opschalingstechnieken.

Doorloop je het hele traject, dan ken je de exacte stappen & heb je alle skills en vaardigheden verworven om succesvol te ondernemen en te verkopen. Yep, dan weet je hoe je meer geld kan verdienen in minder tijd op jouw eigen authentieke manier.

Bij welke business & sales topics heb jij extra ondersteuning nodig? 

NAAR DE GROEPSTRAININGEN ➔

De online trainingen

De online trainingen heb ik met de grootste zorg samengesteld voor jou. Deze videotrainingen bieden je kwalitatieve inhoud in mensentaal, gebaseerd op mijn jarenlange business ervaring en sales expertise.

Elke online sales training is gericht op een andere cruciale factor van zakelijke groei: van je ideale doelgroep bepalen, over online groeien tot opschalen via partnerships. Volg ze allemaal op jouw tempo en geef je business een ongekende boost.

Bij welke business & sales topics heb jij het meest ondersteuning nodig? Doorloop je eigen online parcours!

NAAR DE TRAININGEN ➔
WIKTORIA KOLOUSZEK - WIK-ID

Praktisch, no nonsense en gepersonaliseerd volgens mijn specifieke vragen.

Ik vroeg me af hoe het kwam dat ik telkens het hele verhaal kreeg van mijn klanten, waardoor we soms ver naast de kwestie kwamen. Hierdoor werd een verkoop afsluiten soms tricky. De training van het verkoopgesprek bij Karina heeft direct de pijnpunten duidelijk gemaakt en ik kreeg ook onmiddellijk de tools om hier mee aan de slag te gaan. Een welgemeende dank je wel.

KIM DE JAEGER - STRAVIS

Ik had nooit gedacht dat ik op 1 jaar tijd zo ver zou staan!

1 jaar geleden ben ik gestart met de groepstrainingen bij Karina, met een onduidelijke pitch en een onduidelijk beeld van mijn business. Een jaar later heb ik een nieuwe naam, nieuw concept, nieuwe branding, een duidelijk business model en een duidelijke strategie. Het werpt al meteen zijn vruchten af! Bedankt dat je me de exacte stappen hebt aangeleerd, voor jouw energie, gedrevenheid en extra zintuig voor anderen hun talenten. Keep up the good vibe!!

Klaar om samen te werken?

Neem contact met me op ➔