Video’s zijn een MUST voor elke ondernemer

 

 

Ontdek waarom video’s een must zijn voor jouw website.

Je hebt je website. Hij oogt mooi, je teksten zijn vlot en hij omvat alle informatie die je aan jouw bezoekers wil geven.

Toch merk je dat je website je weinig tot géén nieuwe klanten oplevert. En je vraagt je af hoe dat komt, want hij heeft toch alles wat een goede website nodig heeft? 

Of dat denk je toch …

Een website moet er uiteraard aantrekkelijk uitzien en moet die informatie kunnen geven die de lezers zoeken, MAAR er zijn een aantal criteria/elementen die nodig zijn om een performante website te hebben en vooral om klanten aan te trekken. 

Eén van die elementen is het gebruik van video.

En dit zijn de redenen ‘waarom’: 

1. Mensen ZIEN je 

Ze zien je ogen, je glimlach, je gebaren en zo veel meer. Lichaamstaal brengt zoveel meer informatie over dan geschreven taal. 

Ze zien je ‘als mens’ en dit wekt gevoelens zoals sympathie op. En die bezoekers gaan jou méér liken. 

2. Filmpjes zorgen voor meer betrokkenheid 

Mensen kijken vaak liever naar filmpjes dan een tekst te lezen. Ze kunnen zich sneller vinden in het verhaal. En ze kunnen zichzelf in jou herkennen. 

3. Filmpjes zorgen ervoor dat de bezoekers langer op jouw website blijven. 

Als jouw bezoekers langer op de pagina blijven, beoordeelt Google jouw website als waardevoller en hierdoor krijg je betere punten en een hogere ranking. 

4. Video’s zorgen voor dynamische en interactieve ervaringen voor de bezoekers van de website. 


5. Na het bekijken van een filmpje over jouw merk, product of expertise zal jouw klant beter geïnformeerd zijn en sneller geneigd zijn om van jou te kopen. 

Een filmpje geeft je potentiële klanten een precieze indicatie van wat jij hen te bieden hebt. Als je hen voorziet van nuttige en bruikbare informatie, zullen ze jou vertrouwen en jouw diensten waarderen. 


6. Het is gemakkelijker voor de bezoeker 

Ze moeten geen lange teksten lezen, ze krijgen meer essentiële informatie op een kortere tijd. 

7. Je kan al jouw filmpjes delen op social media 

De verspreiding zorgt voor meer weergave, waardoor het filmpje aan belang wint. En het stimuleert het verkeer naar jouw website. 


8. Mensen vertrouwen wat ze zien 

Als mensen op jouw website terechtkomen, heb je de kans om met een video jouw onderneming te tonen. Hiermee kan je een krachtige en positieve indruk maken. 

Allemaal waardevolle redenen dus om video te gebruiken voor jouw business. 

Ben jij al aan de slag met video?

 

Smaakt deze sales blog naar meer?

 

 

Of kom een hele dag live proeven op het 360° Sales Seminar (live). Dit bruisende event is bedoeld om het vuur onder jouw business stevig aan te wakkeren. En dat voor géén geld. Echt.

Voor slechts 149 euro werk jij een hele dag áán je business, samen met mij en een pak andere enthousiastelingen. Kom bijleren over: businessmodellen, social media, sales strategie, sales mindset en zelfvertrouwen, opschalingstechnieken, sales flows en e-mailmarketing.

Nog niet aangemeld? Zeker doen!