✉️ [email protected]   📞 +32497409297

INDIVIDUEEL
SALES VIP SEAT: EXCLUSIEVE SALES & BUSINESS COACHING


Jij bent een geweldige ondernemer, wist je dat? Onvermoeibaar, ambitieus en gedreven. Je hebt al eerder business coaching gevolgd en bent toch maar mooi op dit punt geraakt.

Jij weet perfect vanwaar je komt als ondernemer, yes! En je weet al even goed waar je naartoe wil, zowel met je business als privé.

Placeholder Image

SALES & BUSINESS ACADEMY


Vraag aan honderd ondernemers wat ze het liefst willen en unaniem klinkt het: meer klanten, meer vrijheid en meer (financiële) rust. Dat zal voor jou niet anders zijn, vermoed ik.

 

 

Placeholder Image

Hey daar!

Ik ben Karina Urbina

Als sales & business coach help ik gedreven ondernemers (zoals jij dus) hun business te boosten en hun omzet spectaculair te verhogen. Hoe? Door jou beter, sneller en efficiënter te leren verkopen, zowel online als offline.

Dat was mijn sales pitch, juist. 😉 Daarmee stel ik mezelf kort en krachtig voor, overal waar ik kom. Hierin zit ook mijn missie, de echte reden waarom ik ondernemer ben geworden.

Want ja, ik wil jouw leven en jouw business oprecht succesvol maken. Ik gooi al mijn expertise op vlak van sales & business in de strijd voor jou.

En toch… wringt het ergens

Want de zaken lopen niet altijd zoals gepland. Je bent nog steeds niet financieel vrij. En je voelt je energie steeds sneller weglekken, dag na dag.

Nochtans volgde je tal van seminars, workshops en business coaching. Je kent de basiswetten van sales en marketing vanbinnen en vanbuiten. Je past alle regels en knowhow van succesvol ondernemen minutieus toe.

Waarom blijft dat grote succes, dat ondernemersgeluk, uit bij jou? Wat kan je nu nog meer doen?

 

De Sales VIP Seat: exclusieve 1-op-1 sales & business coaching

Mijn eerste vraag voor jou is: onderneem je vanuit je zielskern? Spring je elke dag je bed uit, uitgeslapen en opgeladen? Vol liefde voor jezelf, je business en je klanten? Nee? Neem dan plaats in jouw Sales VIP Seat.

Tijdens deze exclusieve 1-op-1 sales & business coaching gaan we samen op zoek naar wie je écht bent en hoe je dicht bij je zielskern blijft. Vanuit die kracht stellen we alle radartjes van jouw business zodanig in dat jouw verkoop moeiteloos en vanzelf gaat.

Neem ik de tijd om écht naar jou te luisteren? Jazeker. Begeleid ik je van dichtbij en supporter ik voor jou all the way? Yep. Behaal je dankzij mijn business coaching wél spectaculaire resultaten en innerlijke rust? Dat garandeer ik jou.

INTENSIEVE SALES & BUSINESS COACHING VOOR MAXIMAAL RENDEMENT

Kies je voor de Sales VIP Seat, dan kies je voor een intensieve sales & business coaching. Dan geniet je mijn volle aandacht en beschik je over mijn jarenlange ondernemerskennis en sales expertise.

Samen gaan we voor maximaal rendement tijdens de vele diepgravende uren coaching. Als VIP mag je die uren helemaal invullen zoals je zelf wil. Samen gaan we op zoek naar de gaten in jouw business, vullen die op met de allerbeste strategieën en sturen bij tot de perfectie.

En met die hoogstpersoonlijke aanpak, op maat van jouw business en in diepgaande connectie met jou, maak ik wel degelijk het verschil.

Placeholder Image

Reserveer nu jouw exclusieve Sales VIP Seat!

Opgelet, deze Sales VIP Seats zijn beperkt tot 20 plaatsen per jaar. Ze zijn dus niet voor iedereen!

 

Ben jij een gedreven ondernemer en bereid om tot het uiterste te gaan? Heb jij al basistrainingen sales & business coaching gevolgd (bij mij of elders), maar zit je toch nog met enkele businessgaten en energielekken? Of is het dringend tijd om op te schalen op de manier die 100% bij JOU past?

Reserveer dan nu jouw plekje! Klik op onderstaande knop en vul het inschrijfformulier in. Ik contacteer je binnenkort voor een vrijblijvend selectiegesprek. Dan voelen we meteen of jij en ik een 'match made in heaven' zijn.

 

Ja, ik reserveer nu mijn Sales VIP Seat!

Success is liking yourself, liking what you do, and liking how you do it

 - Maya Angelou -