✉️ [email protected]   📞 +32497409297

INDIVIDUEEL

SALES VIP SEAT: EXCLUSIEVE SALES & BUSINESS COACHING


Jij bent een geweldige ondernemer. Onvermoeibaar, ambitieus en gedreven. Anders was je nooit zover geraakt.

Jij weet perfect waarom je ondernemer bent geworden, vanwaar je komt. En je weet al even goed waar je naartoe wil, zowel met je business als privé.

Placeholder Image

SALES & BUSINESS ACADEMY


Vraag aan honderd ondernemers wat ze het liefst willen en unaniem klinkt het: meer klanten, meer vrijheid en meer (financiële) rust. Dat zal voor jou niet anders zijn, vermoed ik.

 

 

Placeholder Image

Hey daar!

Ik ben Karina Urbina

Als sales & business coach help ik gedreven ondernemers (zoals jij dus) hun business te boosten en hun omzet spectaculair te verhogen. Hoe? Door jou beter, sneller en efficiënter te leren verkopen, zowel online als offline.

Dat was mijn sales pitch, juist. 😉 Daarmee stel ik mezelf kort en krachtig voor, overal waar ik kom. Hierin zit ook mijn missie, de echte reden waarom ik ondernemer ben geworden.

Want ja, ik wil jouw leven en jouw business oprecht succesvol maken. Ik gooi al mijn expertise op vlak van sales & business in de strijd voor jou.

En toch… wringt het ergens

De zaken lopen niet zoals gepland. Het geld stroomt niet binnen zoals gehoopt.

Je volgde al tal van seminars, webinars en workshops. Je kent de basiswetten van sales en marketing vanbinnen en vanbuiten. Je past alle regels en knowhow van succesvol ondernemen minutieus toe.

Waarom blijft dat grote succes dan uit bij jou? Wat kan je nu nog meer doen?

De Sales VIP Seat: exclusieve sales & business coaching

Weet je, je bent niet de enige gedreven ondernemer die met specifieke zorgen bij me aanklopt.

Deze klanten ondersteun ik individueel en op maat via de Sales VIP Seat, een exclusieve 1-op-1 sales & business coaching.

Neem ik de tijd om écht naar jou te luisteren? Jazeker. Begeleid ik je van dichtbij en ga ik met jou all the way? Yep. Behaal je dankzij mijn coaching wél spectaculaire resultaten? Dat garandeer ik jou!

The proof is in the pudding, zegt men. Dus lees gerust de succesverhalen van de VIP Seaters hieronder. 😉

INTENSIEVE 1-OP-1 COACHING VOOR MAXIMAAL RENDEMENT

Kies je voor de Sales VIP Seat, dan kies je voor een exclusieve 1-op-1 sales & business coaching. Dan geniet je mijn volle aandacht en beschik je over mijn jarenlange ondernemerskennis en sales expertise.

Samen gaan we voor maximaal rendement tijdens 24 intensieve uren sales & business coaching. Als VIP mag je die uren helemaal invullen zoals je zelf wil. We gaan op zoek naar de gaten in jouw business, vullen die op met de allerbeste strategieën en sturen bij tot de perfectie.

En met die hoogstpersoonlijke aanpak, op maat van jouw business, maak ik wel degelijk het verschil.

Placeholder Image

Reserveer nu jouw exclusieve Sales VIP Seat!

Opgelet, deze Sales VIP Seats zijn beperkt tot 24 plaatsen per jaar. Ze zijn dus niet voor iedereen!

Ben jij een gedreven ondernemer en bereid om tot het uiterste te gaan? Heb jij al basistrainingen sales & business gevolgd, bij mij of elders? En zit je toch nog met gaten in je business? Of is het dringend tijd om op te schalen?

Reserveer dan nu jouw plekje! Klik op onderstaande knop en vul het inschrijfformulier in. Ik contacteer je héél binnenkort voor een vrijblijvend selectiegesprek. Daarna beslis ik of we een match zijn.

 

Ja, ik reserveer nu mijn Sales VIP Seat!

You were born to win, but to be a winner, you must plan to win, prepare to win, and expect to win

Zig Ziglar