Home   Over Karina   Agenda  Contact  

Home   Over Karina   Agenda  Contact  

SALES & BUSINESS ACADEMY


Vraag aan honderd ondernemers wat ze het liefst willen en unaniem klinkt het: meer klanten, meer vrijheid en meer (financiële) rust. Dat zal voor jou niet anders zijn, vermoed ik.

 

 

Placeholder Image

SALES & BUSINESS ACADEMY


Vraag aan honderd ondernemers wat ze het liefst willen en unaniem klinkt het: meer klanten, meer vrijheid en meer (financiële) rust. Dat zal voor jou niet anders zijn, vermoed ik.

 

 

Placeholder Image

Hey daar!

Ik ben Karina Urbina

Als sales & business coach help ik gedreven ondernemers (zoals jij dus) hun business te boosten en hun omzet spectaculair te verhogen. Hoe? Door jou beter, sneller en efficiënter te leren verkopen, zowel online als offline.

Dat was mijn sales pitch, juist. 😉 Daarmee stel ik mezelf kort en krachtig voor, overal waar ik kom. Hierin zit ook mijn missie, de echte reden waarom ik ondernemer ben geworden.

Want ja, ik wil jouw leven en jouw business oprecht succesvol maken. Ik gooi al mijn expertise op vlak van sales & business in de strijd voor jou.

Meer klanten, meer vrijheid en meer rust

Hoe zorg jij op dit moment al voor die “meer” met je business?

  • Hoe win jij nieuwe klanten?
  • Hoe onderneem jij op je eigen tempo?
  • Hoe creëer jij rust in je hoofd (en je portemonnee)?
  • Hoe schaal je op met jouw business en breng je hem naar het volgende niveau?

Je probeert alles draaiende te houden en toch blijven de gewenste resultaten uit. Of je business draait net wel goed, maar je stagneert en je wil zo graag dat next level bereiken.

Je voelt dat je nog cruciale knowhow en skills mist…

 

Leer beter, sneller en efficiënter verkopen

Hoe zou het zijn als je beter, sneller en efficiënter kon verkopen? Als je gerichter zou ondernemen?

Op een manier die oprecht en juist aanvoelt? Een authentieke manier die helemaal bij jou past?

Jazeker, sales & business kan je leren. En ik wil jou daarbij helpen!

 

 

 

"Karina was mijn life-saver! Op het ogenblik dat ik haar ontmoette, was ik zelfs op zoek naar een halftijdse job in loondienst. Hoe ik dat zou combineren wist ik niet, maar ik ging het wel oplossen…
Karina was dé geschikte persoon om me te helpen. Ze laat je niet los. Ze gaat ervoor. Ze onderneemt ook vanuit het hart en is echt begaan met je.
En we blijven groeien! En dan heb je andere groeipijnen… en is er Karina! Ik blijf haar eeuwig dankbaar!

Dikke merci, Karina! Recht vanuit mijn hart ❤️"

Cathy Tavernier - Optimazing

 
Placeholder Image

WELKOM BIJ MIJN SALES & BUSINESS ACADEMY

 

Mijn Sales & Business Academy is zodanig ontworpen dat jij alle competenties, skills, resources en training krijgt om jouw doelen te behalen, zowel businesswise als privé.

Daarnaast mag je uiteraard rekenen op mijn persoonlijke begeleiding en de steun van de community, een netwerk van ambitieuze medeondernemers.

Op welk niveau wil jij spectaculair groeien met je business?

JOUW SALES KICKSTART

De Sales Kickstart groepstrainingen zijn speciaal ontworpen voor ondernemers die de absolute basis willen leren over business & sales. Wil je moeiteloos meer geld verdienen met de juiste knowhow & skills? Samen met gelijkgestemde Kickstarters boven jezelf uitgroeien? Ja, vertel me alles over de Sales Kickstart!

JOUW SALES SCALE-UP

Je weet al van wanten en je wil nu álles uit je business & sales halen? Dan is het tijd om op te schalen. In de Sales Scale-Up groepstrainingen leer je vooral slimmer geld verdienen. Bij deze trainingen kan je ook kiezen voor extra individuele sales & business coaching. Klaar voor de next level? Ja, vertel me alles over de Sales Scale-Up!

JOUW SALES VIP SEAT

Ben jij een ambitieuze ondernemer die er alles aan wil doen om te groeien? En wil je mij exclusief voor jezelf als sales & business coach? Dat kan! Neem plaats in jouw Sales VIP Seat en dan werken we 1-op-1 intensief samen om het maximum uit jouw business te halen. Opgelet! Het aantal Sales VIP Seats per jaar is beperkt. Wil je zeker zijn van jouw plekje? Ja, vertel me alles over de Sales VIP Seat!

JOUW ONLINE ACADEMY

Werk je liever in je eentje aan je business en op je eigen tempo? Niets moet en alles mag in de Online Academy! Selecteer heel eenvoudig de online training die jou op dit moment het meest vooruithelpt. Goesting om er nu meteen al in te vliegen? Ja, vertel me alles over de Online Academy!

Placeholder Image

"Karina is een gedreven mentor, die doet wat nodig is om haar mentees naar the next level te krijgen. Voor zij die écht klaar zijn voor groei en meer omzet... Karina is the best!"

Annelies De Roover - Pop Coaching

 

You were born to win, but to be a winner, you must plan to win, prepare to win, and expect to win

Zig Ziglar