Over Karina


Hey daar!

Ik ben Karina Urbina

Als sales & business expert help ik gedreven ondernemers (zoals jij dus) hun business te boosten en hun omzet spectaculair te verhogen. Hoe? Door jou beter, sneller en efficiënter te leren verkopen, zowel online als offline.

Dat was mijn sales pitch, juist. 😉 Daarmee stel ik mezelf kort en krachtig voor, overal waar ik kom. En mijn missie? De dieperliggende reden waarom ik ondernemer ben geworden? Ik wil jou helpen om een goede business neer te zetten, zodat jij financieel vrij bent om zelf jouw missie als ondernemer te verwezenlijken.

Want ja, ik wil jouw leven en jouw business oprecht succesvol maken. Ik gooi al mijn expertise op vlak van sales & business in de strijd voor jou.

Placeholder Image

Hey daar!

Ik ben Karina Urbina

Als sales & business coach help ik gedreven ondernemers (zoals jij dus) hun business te boosten en hun omzet spectaculair te verhogen. Hoe? Door jou beter, sneller en efficiënter te leren verkopen, zowel online als offline.

Dat was mijn sales pitch, juist. 😉 Daarmee stel ik mezelf kort en krachtig voor, overal waar ik kom. Hierin zit ook mijn missie, de echte reden waarom ik ondernemer ben geworden.

Want ja, ik wil jouw leven en jouw business oprecht succesvol maken. Ik gooi al mijn expertise op vlak van sales & business in de strijd voor jou.

Placeholder Image

"Dankzij Karina kan ik vandaag met enige trots zeggen dat ik me geen zorgen meer hoef te maken over voldoende en stabiele inkomsten, en dat ik dankzij een goeie personal branding en slimme marketing makkelijker de projecten kan vinden die mij aanspreken, me laten groeien en me toelaten succes na succes te boeken. Er is nog werk, maar ik weet ook wat ik moet doen en kan verderbouwen op wat ik al heb kunnen bereiken.

Karina kan als geen ander meedenken en inspireren, je uit je schulp halen en je laten werken aan je verhaal, je brand, je passie. Ik werk graag met haar samen, ook omdat ze effectief interesse toont in wat je als klant doet en hiermee zelf aan de slag gaat. Ze bouwt met elk van haar klanten een sterke relatie op en die loont voor het leven!"

Johan Huygh - ToManage

 

Sales & business kan je leren, jawel

Ik geloof er pertinent in dat elke ondernemer de top kan bereiken. Ook jij, absoluut!

Zolang de basis van je sales & business maar goed zit. Want:

  • Hoe futureproof is jouw businessmodel?
  • Hoe zit het met jouw kennis van internet en social media?
  • Wat weet je van offline & online sales strategieën?
  • Heb je een sterke sales mindset en een gezonde portie zelfvertrouwen?
  • Bezit je de nodige skills om aan goede sales te doen?
  • Weet je hoe je met jouw business kan opschalen: x2, x4 of x8?

Het goede nieuws is: al deze zaken kan je perfect leren!

Welkom bij de Sales & Business Academy!

In maart 2020 (vlak voor de eerste coronagolf, right) besloot ik enkel nog te focussen op wat ik het allerliefste doe. Met de Sales & Business Academy help ik ondernemers hun sales & business te boosten met mijn expertise volgens het succesvolle BISS-model.

Dus hartelijk welkom, beste ondernemer, bij mijn Sales & Business Academy!

 

Vertel me alles over de Sales & Business Academy

Karina Urbina ontwikkelde een unieke methodologie met gegarandeerd resultaat: het BISS-model

Placeholder Image

Op zoek naar een inspirerende spreker op je event?
Wat dacht je van een sales & business coach met bakken
ervaring en een bewezen succesformule?

Boek Karina als inspirerende spreker
Placeholder Image

Op zoek naar een inspirerende spreker op je event?
Wat dacht je van een sales & business coach met bakken
ervaring en een bewezen succesformule?

Boek Karina als inspirerende spreker
Placeholder Image

Over dé Pedro, de man naast Karina

Dé Pedro is niet weg te denken uit dit bijzondere verhaal. Tot 2020 werkte mijn man zeer gedreven als manager voor kleppers zoals Neckermann en AS Adventure.

Een loyaal werkpaard, zo omschrijf ik hem. Pedro Tanghe, rasechte West-Vlaming, ontmoette ik op de Gentse Feesten. Tijdens een intrigerende tramrit kwam van het één het ander, je weet wel hoe dat gaat.

Mijn levenspartner is ondertussen ook mijn businesspartner geworden. Pedro is verantwoordelijk voor de administratie en een krak in techniek en digitale media. Bij hem kan je terecht met al je praktische vragen over facturatie, je website, grafische vormgeving, webinartools, enz.

"Toen ik Karina ontmoette, was ik ‘iemand met een idee’. Nu ben ik samen met mijn vrouw ondernemer. Karina’s professionalisme, energie en enthousiasme trokken me indertijd over de streep om met haar samen te werken. En ik heb het me nog geen seconde beklaagd.’ Dank je wel Karina om ons pad te kruisen en ons te begeleiden. De wereld ligt vandaag aan onze voeten."

Dimitri Ferrest - Letters & Pixels

 
Placeholder Image
Placeholder Image

"Toen ik Karina ontmoette, was ik ‘iemand met een idee’. Nu ben ik samen met mijn vrouw ondernemer. Karina’s professionalisme, energie en enthousiasme trokken me indertijd over de streep om met haar samen te werken. En ik heb het me nog geen seconde beklaagd.’ Dank je wel Karina om ons pad te kruisen. Ik heb het gevoel dat de wereld aan onze voeten ligt."

Dimitri Ferrest - Letters & Pixels

 
Placeholder Image

Abonneer je gratis op Karina Urbina's YouTube kanaal

Abonneer je nu en mis niets!

Deze gratis video’s geven je waardevolle business tips & sales tricks.
Kijk en leer nu hoe jij als ondernemer beter, sneller en
efficiënter kan verkopen. Online én offline.

 

ABONNEREN

You were born to win, but to be a winner, you must plan to win, prepare to win, and expect to win

- Zig Ziglar -