✉️ [email protected]   📞 +32497409297

WERK AAN JEZELF EN JOUW BUSINESS 
KIES JOUW GRATIS WEBINAR(S)


Je bent ondernemer en al even bezig? Alleszins lang genoeg om te weten: succesvol ondernemen is niet simpel. Dus doe je dapper verder… En als het even kan, wil je graag meer geld verdienen. Toch? Hieronder vind je alvast vier superinteressante webinars die jou alvast een stevige duw in de goede richting geven. 

 

Kies jouw webinar(s)
Placeholder Image

SALES & BUSINESS ACADEMY


Vraag aan honderd ondernemers wat ze het liefst willen en unaniem klinkt het: meer klanten, meer vrijheid en meer (financiële) rust. Dat zal voor jou niet anders zijn, vermoed ik.

 

 

Placeholder Image

Hey daar!

Ik ben Karina Urbina

Als sales & business coach help ik gedreven ondernemers (zoals jij dus) hun business te boosten en hun omzet spectaculair te verhogen. Hoe? Door jou beter, sneller en efficiënter te leren verkopen, zowel online als offline.

Dat was mijn sales pitch, juist. 😉 Daarmee stel ik mezelf kort en krachtig voor, overal waar ik kom. Hierin zit ook mijn missie, de echte reden waarom ik ondernemer ben geworden.

Want ja, ik wil jouw leven en jouw business oprecht succesvol maken. Ik gooi al mijn expertise op vlak van sales & business in de strijd voor jou.

Placeholder Image

 

Kies het webinar van jouw keuze en begin vandaag nog aan jouw succes!

De GRATIS webinars zijn stuk voor stuk waardevolle online trainingen van anderhalf uur met focus op één welbepaald business en/of sales topic. Van een futureproof businessmodel tot slimme opschalingstechnieken.

Schrijf je vandaag nog in op één of meerdere bovenstaande webinars

 

You were born to win, but to be a winner, you must plan to win, prepare to win, and expect to win

Zig Ziglar