✉️ [email protected]   📞 +32497409297

GRATIS WEBINAR


10 ABSOLUTE NOT TO DO'S IN DE SALES

SCHRIJF JE IN VOOR DIT WEBINAR

Kies de datum die jou past

07/09 - 03/11 - 27/12

SCHRIJF JE IN VOOR DIT WEBINAR

Wat onderscheidt de beste verkopers van die anderen die heel veel moeite hebben om een verkoop binnen te halen? Of anders gezegd, hoe komt het dat de ene verkoopt alsof het niets is en alle deals binnenhaalt, terwijl de andere ongelooflijk veel inspanningen moet leveren voor weinig tot geen resultaat?

Wat doet de ene nu goed en/of wat doet de andere slecht? 

In de verkoop is het niet alleen superbelangrijk om te weten wat je moet doen om succesvol te zijn, maar vooral ook om te weten wat je absoluut níet mag doen. 

Daarom organiseer ik het GRATIS webinar: ‘De 10 absolute not to do's in de sales’

In dit webinar leer je:

  • wat sales is;
  • 10 zaken die je absoluut niet mag doen tijdens de sales.

Wil jij ontdekken wat je níet mag doen tijdens een salesgesprek?

Ja?  

Schrijf je dan snel in! 

 
Meld je hier aan én maak kans om tijdens het webinar een fantastische online workshop te winnen die je zal helpen om jouw business naar een volgend niveau te tillen!
Ja, ik meld me aan

Ervaringen van andere deelnemers

 

Cynthia van Wanrooij

Wauw, wat een energie en power heeft deze vrouw. Bruikbare informatie en hele fijne tips die ik zeker goed kan gaan gebruiken. Bedankt!

Anthony De Rouck

Ondertussen 1 live-sessie en 1 webinar gevolgd van Karina. Zij spreekt duidelijk uit ervaring en heeft het enthousiasme en de energie van een school dolfijnen. Een dolfijne ervaring gegarandeerd. Ik ben fan!

Jo Vannieuwenburg

Als verkopen werkelijk iets is dat je kan leren, dan leer ‘k het graag van Karina “Energiebommetje” Urbina ! Net kennis gemaakt tijdens haar (gratis !) webinar rond verkoopsgesprekken, en ze slaagde er wonderwel in onze aandacht online vast te houden voor anderhalf uur ! Ondanks de pogingen tot sabotage van haar puppy 😉 Dit ruikt naar meer…

Victoria Vandersteen

Karina Urbina is een energieke professional met kennis van zaken. Ik heb haar webinar vanavond online gevolgd en dit was zo'n inspiratiebron! In het verleden heb ik haar reeds Live gezien en gesproken. Haar kennis en energie stromen bij onlinetrainingen alsof ze fysisch naast haar online publiek zat. Interactieve uitwisseling, vlot inspelen op de vragen. Ze straalt wanneer ze spreekt en toont aan dat ze naast haar zakelijke kennis ook een krachtige dosis emotionele intelligentie bezit.

SCHRIJF JE VANDAAG NOG IN

GRATIS WEBINAR :

10 ABSOLUTE NOT TO DO'S IN DE SALES   

En ontvang elke week praktische tips om beter, sneller en efficiënter te verkopen.

You were born to win, but to be a winner, you must plan to win, prepare to win, and expect to win

- Zig Ziglar -