✉️ [email protected]   📞 +32497409297

 
Bestel je ticket

Prelaunch tickets t.e.m. 15 augustus verkrijgbaar voor slechts € 97! 

Prelaunch tickets zijn verkrijgbaar voor slechts € 97 i.p.v. € 147

(t.e.m. 15 augustus 2020)

00

Dagen

00

Uren

00

Minuten

00

Seconden

Boek mij als spreker
 
Placeholder Image

Ben jij er de komende editie bij?

Laat je samen met andere ondernemers inspireren door topexperts tijdens het 360° Sales Seminar te Roeselare op 8 september.

Prelaunch tickets verkrijgbaar voor slechts € 97 t.e.m. 15 augustus

Bestel je ticket

Lukt deze datum niet?

Schrijf je dan in op het 360° Sales Seminar te Hasselt op 2 december. Meer info

Het ‘360° Sales Seminar’ is een seminar waar Karina Urbina, samen met andere sprekers het podium betreedt om hun persoonlijke kennis en tips & tricks over ondernemen en sales met jou te delen. En vooral hoe je sales vanuit een 360°- perspectief moet benaderen om beter, sneller en efficiënter te verkopen, online en offline.

Verschillende thema’s komen hier aan bod: businessmodellen, social media, socialmediasalesstrategie, mindset en uiteraard heel veel sales.

Mooie verhalen, ervaringen en tips worden gedeeld door gerenommeerde topsprekers.

Sprekers tijdens het Seminar

Karina Urbina

Karina Urbina

Karina is een dynamische, gepassioneerde, enthousiaste en resultaatgerichte ondernemer met een rasechte flair voor business. Ze ziet, ruikt én voelt businessopportuniteiten.

Ze gelooft pertinent dat elke ondernemer succesvol kan zijn op voorwaarde dat bepaalde businesselementen volledig in orde zijn, de salesmindset goed zit en je de nodige skills en technieken verwerft om goede sales te doen.

En dat is nu juist haar missie:

‘ondernemers helpen om hun business te boosten en hun omzet te verhogen door hen te leren hoe ze beter, sneller en efficiënter kunnen verkopen, online en offline.’

Haar specialisatiedomeinen zijn businesmodellen, internet, social media en uiteraard sales!

Mark Bongers

Mark Bongers

Mark Bongers is gepassioneerd Facebookmarketeer en ondernemer. Altijd online en altijd aan het leren, want Facebook evolueert continu.

Dat maakt het vakgebied ook zo leuk. Marks kennis over Facebookmarketing leidde in 2015 tot de oprichting van Mark Bongers Facebook marketing academy.

Met zijn bedrijf helpt Mark honderden ondernemers, artiesten en marketeers in binnen- en buitenland om meer resultaat uit het zakelijke gebruik van Facebook te behalen.

Eén van de grootste Facebook experts in Nederland!

Programma

Placeholder Image
  • Introductie
  • Inzicht in huidige context
  • Creëer jouw rendabele businessmodel
  • Facebook begrijpen om beter te verkopen
Placeholder Image
  • Keynote speaker: Mark Bongers
  • Optimaliseer jouw salesmindset
  • Efficiënte sales
  • Social media selling

8 redenen waarom je aan het 360° Sales Seminar moet deelnemen

JE BEREIKT VANDAAG NIET HET GEWENSTE SALESNIVEAU

Je hebt geen duidelijke salesstrategie die bij jou en jouw producten en/of diensten past. Karina leert jou hoe je een rendabel businessmodel in elkaar steekt. Een businessmodel dat logisch en verkoopbaar is, dat goed aanvoelt en bij jou past. Gebruik Karina’s bewezen succesmethoden om misstappen te voorkomen en jouw verkoop te laten groeien tot het niveau dat je wil bereiken.

JE BEHAALT NIET DE GEWENSTE OMZET

Salesinspanningen met weinig resultaat leiden tot frustratie en ongenoegen. Karina helpt jou de juiste strategieën te bepalen die zullen werken om jouw omzet te verhogen. Investeren in jouw bedrijf is investeren in het succes van jouw sales.

JE GROEIT NIET MEER OF NIET GENOEG

Je hebt al alles geprobeerd en toch blijf je met jouw bedrijf ter plaatse trappelen. De groei is miniem of zelfs nihil en dat frustreert jou. Je wil de juiste strategieën ontdekken waarbij jouw inspanningen lonen.

JE HEBT NIEUWE FRISSE BUSINESSIDEEËN NODIG

Wees de concurrentie voor. Laat je inspireren door de kennis, ervaring en inzichten van Karina. Leer hoe je geavanceerde ideeën voor jouw bedrijf kan ontwikkelen en creëren. Zorg ervoor dat jouw verkooptechnieken niet gebaseerd zijn op verouderde concepten die kwetsbaar zijn.

JE ZIT MET SALESVRAGEN? KARINA HEEFT HET ANTWOORD

Een uur persoonlijke coaching van Karina is niet goedkoop. Nu krijg je een volle dag coaching voor een miniem bedrag. Stel haar al jouw prangende vragen over jouw salesuitdagingen en krijg advies van de beste. Stel je voor dat haar inzichten voor een positieve drive in jouw business zorgen…  Wat een verschil zou dit geven?

HET IS EEN STRATEGISCHE SALESMEETING

Werk je met twee of met een team? Bekijk het 360° Sales Seminar dan als jullie jaarlijkse strategische salesmeeting. Dompel je samen met jouw team tijdens deze intense dag onder in de salestechnieken en schrijf daar actieplannen uit om de nieuwe technieken onmiddellijk te implementeren.

JE KRIJGT HELDERHEID IN DE PIJNPUNTEN VAN JOUW BUSINESS

Op één dag tijd zal Karina elk aspect van een gezond en succesvol bedrijf belichten. Je identificeert jouw huidige pijnpunten en krijgt een helder zicht om deze punten in jouw actieplan op te nemen.

JE MIST VISIE EN SALESPERSPECTIEF

Ben je vandaag veel te veel bezig met de dagdagelijkse praktijk en heb je hierdoor nog geen duidelijke visie uitgebouwd? Jouw sales- en businessstrategie stagneren hierdoor en je weet niet hoe je het anders kan aanpakken om meer resultaat te behalen. Gebruik dan Karina’s inzichten om jouw visie en perspectief te herdefiniëren en te bepalen wat je exact nodig hebt om de verkoopdoelstellingen van jouw bedrijf te realiseren en zelfs te overtreffen.

Wat deelnemers zeggen over Karina

 

Ingrid

Ingrid Verstraete / InBtween

Karina is zeer resultaatgericht en heeft een ongelooflijke kennis die je helpt om jouw bedrijf een boost te geven. Ze is gedreven, geïnteresseerd en superenthousiast.

Karina is een absolute aanrader!

Catherine

Catherine Meunier

Samenwerken met Karina heeft mijn business doen groeien. Karina zegt waar het op staat en hoe je de dingen positief kan ombuigen.

Vandaag zeg ik vastbesloten dat ik véél eerder met haar had moeten werken.

Karina is to-the-point, eerlijk, rechtuit en ze heeft een rasechte flair voor business.”

Christian

Christian De Paepe

“Mijn oorspronkelijke nood was meer omzet halen en meer winst generen.

Ik heb besloten om met Karina te werken omdat ik volledig overtuigd was dat haar diensten mij de nodige boost zouden geven om mijn doelstelling te bereiken.

Nu enige tijd later kan ik vaststellen dat met haar samenwerken voor mij de juiste keuze is gebleken, haar hulp heeft ruimschoots mijn verwachtingen ingevuld en dit lijkt niet van korte duur te zijn.

Het totaalpakket begint reeds in een vroeg stadium te werken en  meetbaar te worden

Dit is een begin van een nieuwe drive in mijn business, de drive waar ik naar heb gezocht.” 

Praktische Informatie

icon datum

DATUM
8 september 2020

icon tijd

TIJD
10.00-18.00 uur

icon locatie

LOCATIE
Ter Eeste | Brouwerij Rodenbach - Roeselare

Prijs van € 147 euro

Tijdelijk voor slechts € 97

Bestel je ticket 8 september

Prelaunch tickets verkrijgbaar voor slechts € 97 tem 15 augustus

 

Lukt deze datum niet?

Schrijf je dan in op het 360° Sales Seminar te Hasselt op 2 december

Bestel je ticket 2 december
Prelaunch tickets verkrijgbaar voor slechts € 97 tem 31 oktober
netwerken

Netwerken

Een zaal met gelijkgestemde ondernemers die hun kennis en ervaringen met jou willen delen.

Q&A

Q&A

Tijdens het event is er mogelijkheid om jouw vragen te stellen aan de sprekers.

Lunch Borrel

Lunch & borrel

Er zijn een heerlijke lunch en pauze voorzien, alsook een netwerkdrink op het einde van de dag. (onder voorbehoud van Covid-19)

Het uitgesproken moment om verder kennis te maken, te netwerken en wie weet business te genereren.

Ter Eeste - Roeselare

Ter Eeste is een feestzaal ondergebracht in de nog actieve brouwerij van Rodenbach te Roeselare. Het is dus een industriële locatie met een apart maar zeer warm karakter.
De naam Ter Eeste verwijst naar de moutast die zich op de binnenplaats bevindt en die een merkwaardig staaltje van industrieel erfgoed is. Ze bieden  de modernste audiovisuele apparatuur en een configureerbare ruimte in theaterstijl tot 300 personen aan.
Evenementen van 20 tot 750 personen: huwelijksfeesten, bedrijfsfeesten, seminaries, events... Ter Eeste is makkelijk en snel te bereiken. Ruime parkeermogelijkheid is voorzien. 

Ter Eeste ● Spanjestraat 133 ● 8800 Roeselare

Placeholder Image
Bestel je ticket

Prijs van € 147 euro

Tijdelijk voor slechts € 97

Prelaunch tickets verkrijgbaar voor slechts € 97 tem 15 augustus

FAQ

Heb je een andere vraag? neem gerust contact op: [email protected]

Vragen over Tickets

Vragen over de locatie

Overige Vragen

Bestel je ticket

Prijs van € 147 euro

Tijdelijk voor slechts € 97

Prelaunch tickets verkrijgbaar voor slechts € 97 tem 15 augustus