✉️ [email protected]   📞 +32497409297

Online training

Jouw ideale doelgroep


Vaak wordt de doelgroep afgedaan als iets banaals. “Jaja, dat is in orde”, antwoorden vele ondernemers als ik hen ernaar vraag. Maar dikwijls is dat niet zo. Want er komen toch wel wat issues bovendrijven, als het over ‘hun’ klanten gaat. Herkenbaar?

In deze online training ‘Jouw ideale doelgroep’ leer je net hoe cruciaal het is voor je business om een duidelijk zicht te krijgen op je doelgroep en die bewust te definiëren.

Deze online training is van jou
voor € 97,-

 

Yes! Ik wil nu meteen aan de slag!
Placeholder Image

Hey daar!

Ik ben Karina Urbina

Als sales & business coach help ik gedreven ondernemers (zoals jij dus) hun business te boosten en hun omzet spectaculair te verhogen. Hoe? Door jou beter, sneller en efficiënter te leren verkopen, zowel online als offline.

Dat was mijn sales pitch, juist. 😉 Daarmee stel ik mezelf kort en krachtig voor, overal waar ik kom. Hierin zit ook mijn missie, de echte reden waarom ik ondernemer ben geworden.

Want ja, ik wil jouw leven en jouw business oprecht succesvol maken. Ik gooi al mijn expertise op vlak van sales & business in de strijd voor jou.

Is jouw doelgroep wel zo ideaal?

Een zeer verstandige vraag, dus! Want het is niet omdat je een doelgroep hebt, dat die daarom ook ideaal is.

Enkele tekenen aan de wand:

  • Je bestempelt je klanten vaak als ‘moeilijk’
  • Je klanten zijn doorgaans slechte betalers
  • Je hebt moeite om (meer) klanten te werven
  • Je haalt geen energie uit je klanten, integendeel

Je voelt dus wel dat er op dit vlak iets wringt, maar je weet niet goed wat… En denk je nu: ‘Ach, mijn klanten zullen wel aan mij groeien (of omgekeerd)’, dan heb je het ook mis! Zoiets gebeurt dus niet. Maar wat dan wel?

Simpel: jij kan wel degelijk bewust kiezen voor en met wie je werkt. Meer nog: als jij jouw ideale doelgroep gericht definieert en benadert, dan opent dat de deur naar exponentiële groei en ondernemersgeluk. Een zalig gevoel, toch?

En deze online training helpt jou daar precies bij!

Jouw ideale doelgroep bepalen >> online training | Karina Urbina

Wie is dan wél jouw ideale doelgroep?

Jouw ideale doelgroep is de basisfundering van je ondernemerschap, net omdat die zo’n cruciale impact heeft op alles wat daarna komt. Alles valt of staat met jouw ideale klant. Maar… wie is dat dan?

Mijn ideale doelgroep zijn ondernemers die doen wat ze zeggen. Die bij mij aankloppen met de juiste, positieve mindset. Die correct betalen en blijven vertrouwen op mijn expertise. Mijn ideale klant ziet ten volle de waarde in van mijn trainingen en maakt er zelfs reclame voor. Voor elke ondernemer het absolute summum!

Ook jij kan jouw ideale doelgroep vinden, absoluut. Daarbij hangt veel af van je imago, je uitstraling naar de buitenwereld toe. Matcht dat beeld wel met wat jij wil bereiken met je bedrijf? Stel jezelf de vraag: “Welke klanten heb ik vandaag en wie wil ik in de toekomst?” Of nog beter: “Wie heb ik nodig om mijn bedrijf op dat punt te krijgen waar ik wil staan over zoveel jaar?”

Met zulke vragen bepaal jij dus doelbewust je ideale klant. Dat en nog veel meer leer je in mijn online training ‘Jouw ideale doelgroep’.

Slim aan de slag met deze online training!
‘Jouw ideale doelgroep’

Speciaal voor jou heb ik deze waardevolle online sales & business training samengesteld.

In ‘Jouw ideale doelgroep’ krijg je antwoorden op al deze vragen:

  • Waarom is je ideale doelgroep bepalen zo cruciaal?
  • Wie zijn jouw ideale klanten? Wat is hun ‘probleem’?
  • Ben je nu al in contact met jouw ideale doelgroep?
  • Waar vind jij die visvijver vol ideale klanten?
  • Waarom blijvend met hen connecteren? En hoe?

Na deze cursus is het zo klaar als een klontje wie jouw ideale doelgroep is, waar je die vindt en hoe je ze doelbewust opvolgt.

Volg deze online training vandaag nog en connecteer vanaf morgen enkel nog met klanten die jou écht gelukkig maken. Die jouw producten en diensten naar waarde schatten en jouw trouwste ambassadeurs worden. Kortom, die jou helpen met groeien.

Want ja, dat kan. En ja, jij verdient dat geluk ook!

 

 

Start vandaag nog met groeien

Want geloof me, het kan! En dit voor slechts € 97,-

Training weldra beschikbaar 

 

 

Ja, Ik wil NU aan de slag met deze online training!
Placeholder Image
Stephanie Van Bocxlaer - KMO-Facturatie

"Zeker aan te raden! Altijd to the point, veel nuttige informatie en heel duidelijk gebracht! Ik heb ontzettend veel opgestoken en ga hier zeker mee aan de slag. Dank je wel en ik geef jouw naam zeker door! Echt een aanrader voor mensen en bedrijven die verder willen evolueren!"

 

Placeholder Image

Karina Urbina, sales & business expert
Learn from the best!

Karina Urbina combineert een jarenlange HR-achtergrond met een stevige verkoopervaring. Zij is een dynamische, gepassioneerde, enthousiaste en resultaatgerichte ondernemer met een rasechte flair voor business & sales. Zij is een geboren onderneemster en verkoopster.

Karina ziet, ruikt én voelt businessopportuniteiten. Meer nog: ze ademt sales. En dat uitzonderlijke talent zet ze met hart en ziel in voor ambitieuze ondernemers zoals jij. Zo heeft ze al honderden ondernemers begeleid richting de absolute top. Learn from the best!

You were born to win, but to be a winner, you must plan to win, prepare to win, and expect to win

Zig Ziglar