✉️ [email protected]   📞 +32497409297

Online training

Een correcte prijszetting


Je klanten krijgen waar voor hun geld, zoveel is zeker. Maar krijg jij wel genoeg geld voor de waar(de) die jij aanbiedt? Hanteer je ‘gemiddelde’ prijzen? Dan zijn dat niet noodzakelijk de ‘goeie’…

In deze online training ‘Een correcte prijszetting’ leer je hoe je jouw prijzen bepaalt op een correcte manier, zodat je ook daadwerkelijk krijgt wat je verdient.

Deze online training is van jou
voor € 97,-

 

Yes! Ik wil nu meteen aan de slag!
Placeholder Image

Hey daar!

Ik ben Karina Urbina

Als sales & business coach help ik gedreven ondernemers (zoals jij dus) hun business te boosten en hun omzet spectaculair te verhogen. Hoe? Door jou beter, sneller en efficiënter te leren verkopen, zowel online als offline.

Dat was mijn sales pitch, juist. 😉 Daarmee stel ik mezelf kort en krachtig voor, overal waar ik kom. Hierin zit ook mijn missie, de echte reden waarom ik ondernemer ben geworden.

Want ja, ik wil jouw leven en jouw business oprecht succesvol maken. Ik gooi al mijn expertise op vlak van sales & business in de strijd voor jou.

Mag het ietsje meer zijn ook?

Prijszetting, het blijft een lastige voor veel ondernemers. Dus nee, je bent zeker niet de enige! En veelal gaat het over dezelfde issues:

  • Je kan maar moeilijk inschatten wat je (nieuwe) product of dienst waard is.
  • Je weet niet goed wat bedoeld wordt met ‘een goeie prijs’.
  • Je vermoedt dat je je prijzen pertinent te laag zet.
  • Je twijfelt of je huidige prijzen nog wel juist zitten. Hoe achterhaal je dat?

Kortom: hoe doe je aan correcte prijszetting? Want je beseft natuurlijk wel hoe belangrijk dit is.

Jij wil ten eerste dat je producten en diensten naar waarde worden geschat. Dat klanten overtuigd bij je kopen, zonder jouw prijs in vraag te stellen. En ten tweede hou je er graag nog een centje aan over, toch?

Tijd om komaf te maken met al die twijfels! Wil jij het maximum uit je business halen? Begin dan met een correcte prijszetting. In deze online training vertel ik je exact hoe je dat doet.

 

Een correcte prijszetting >> online training | Karina Urbina

Van correcte prijszetting tot exponentiële groei

Eerst gaan we wat dieper in op de ware betekenis van prijszetting. Wat schuilt daar nu eigenlijk allemaal achter? Wat is prijszetting precies?

Daarnaast zijn er enkele belangrijke factoren die mee je prijs zullen bepalen, maar die nog al te vaak vergeten worden. Zet je bijvoorbeeld je prijs zonder buffers of marges in te calculeren? Dan scheur je gegarandeerd je broek.

Een correcte prijszetting vergt dus wel wat inzicht en knowhow. Maar eens je dat allemaal weet, is je prijs bepalen geen issue meer. Meer nog: dan ligt de weg open voor exponentiële groei met je business!

En iets zegt me dat jij dat ook wilt. Juist?

Slim aan de slag met deze online training!
‘Een correcte prijszetting’

 

Speciaal voor jou heb ik deze waardevolle online sales & business training samengesteld.

In ‘Een correcte prijszetting’ krijg je antwoorden op al deze vragen:

  • Wat is prijszetting precies?
  • Waarmee dien je rekening te houden bij prijsbepaling?
  • Welke buffers en marges calculeer je in?
  • Hoe bepaal je dan uiteindelijk een correcte prijs?

Na deze cursus weet je alles wat je moet weten over een correcte prijszetting. Je weet precies hoe je jouw prijzen bepaalt, zodat de waarde van wat je verkoopt werkelijk tot zijn recht komt. En jij dus ook ruimschoots krijgt wat je verdient!

Ga vandaag nog aan de slag met deze online training en vaar vanaf morgen al een meer renderende koers.

Only you can make it happen!

 

 

Start vandaag nog met groeien

Want geloof me, het kan! En dit voor slechts € 97,-

Training weldra beschikbaar 

 

 

Ja, Ik wil NU aan de slag met deze online training!
Placeholder Image
Stephanie Van Bocxlaer - KMO-Facturatie

"Zeker aan te raden! Altijd to the point, veel nuttige informatie en heel duidelijk gebracht! Ik heb ontzettend veel opgestoken en ga hier zeker mee aan de slag. Dank je wel en ik geef jouw naam zeker door! Echt een aanrader voor mensen en bedrijven die verder willen evolueren!"

 

Placeholder Image

Karina Urbina, sales & business expert
Learn from the best!

Karina Urbina combineert een jarenlange HR-achtergrond met een stevige verkoopervaring. Zij is een dynamische, gepassioneerde, enthousiaste en resultaatgerichte ondernemer met een rasechte flair voor business & sales. Zij is een geboren onderneemster en verkoopster.

Karina ziet, ruikt én voelt businessopportuniteiten. Meer nog: ze ademt sales. En dat uitzonderlijke talent zet ze met hart en ziel in voor ambitieuze ondernemers zoals jij. Zo heeft ze al honderden ondernemers begeleid richting de absolute top. Learn from the best!

You were born to win, but to be a winner, you must plan to win, prepare to win, and expect to win

Zig Ziglar