✉️ [email protected]   📞 +32497409297

Online traject
21 dagen Sales Impact


Veel ondernemers denken in tekorten, zeker als het over geld gaat. Dus relax, jij bent niet de enige die struggelt met dit topic.

Het probleem is – en dat weet je wel – dat je door je negatieve gedachten jezelf tegenhoudt om te groeien en sales overvloed te ervaren.

Het goede nieuws? Met het online traject ‘21 dagen Sales Impact’ draai jij op 3 weken tijd je money mindset helemaal om, klaar om te ontvangen!

Dit online traject is van jou
voor slechts € 397,-

 
Ja, ik wil dit programma
Placeholder Image

Hey daar!

Ik ben Karina Urbina

Als sales & business coach help ik gedreven ondernemers (zoals jij dus) hun business te boosten en hun omzet spectaculair te verhogen. Hoe? Door jou beter, sneller en efficiënter te leren verkopen, zowel online als offline.

Dat was mijn sales pitch, juist. 😉 Daarmee stel ik mezelf kort en krachtig voor, overal waar ik kom. Hierin zit ook mijn missie, de echte reden waarom ik ondernemer ben geworden.

Want ja, ik wil jouw leven en jouw business oprecht succesvol maken. Ik gooi al mijn expertise op vlak van sales & business in de strijd voor jou.

Jij kan niet genieten van geld…

Geld… Zeg dat eens 10 keer luidop na elkaar. Wat doet dat met je? Je voelt je steeds ongemakkelijker worden, niet? Is het weerzin? Spanning? Angst? Je kampt met een geldblokkade.

En je beseft heel goed dat je door die belemmerende overtuigingen te weinig uit je business haalt. Véél te weinig. Jij durft geen geld te vragen. En zo kán je dus niet genieten van sales overvloed!

Maar wat als ik jou vertel dat je op 21 dagen jouw money mindset volledig kan resetten? Zodat het geld naar en van jouw business in alle vrijheid kan stromen?

Yep, dat kan zeker!

 

 

 

 

Een rendabel businessmodel >> online training | Karina Urbina

Wat is ‘21 dagen Sales Impact’ precies?

Het ‘21 dagen Sales Impact’ traject is een reeks van meditatie- & affirmatiesessies (audio) met als doel jouw brein positief te herprogrammeren.

Elke dag gedurende 3 weken luister je naar een sessie van 20 minuutjes en maak je de bijhorende (schrijf)opdracht. Een kleine moeite met maximale impact. Superefficiënt, dus!

Dit traject werd specifiek ontwikkeld voor ondernemers. Gebaseerd op echte cases met bewezen resultaten. Mensen zoals jij, die ooit ook struggelden met een geldblokkade.

Na 21 dagen waren zij verlost van hun juk en helemaal klaar om overvloed te ontvangen.

Hoe zalig klinkt dat?

Slim aan de slag met dit online
‘21 dagen Sales Impact’ herprogrammeringstraject 

Voor de goede orde: dit is géén challenge. Wel een uitnodiging om je brein te trainen, actief te léren. De ’21 dagen Sales Impact’ leert jou definitief anders denken over sales en geld.

Exact wat je nodig hebt? Teken in en krijg meteen toegang tot het online leerplatform, waar je alle audiofiles en opdrachten terugvindt.

En na deze 21 dagen garandeer ik jou dat je:

  • sales en geld niet meer als iets vies beschouwt
  • overtuigd bent dat je al jouw businessobjectieven behaalt
  • gelooft dat sales en geld in overvloed naar je toekomen

En beter nog: hoe vaker je deze training doorloopt, hoe meer sales impact je ervaart!

 

Placeholder Image

O ja, en er is nog garantie ook!

Niet tevreden, geld terug

Stel je na dag 1 al vast: “oh nee, dit is niets voor mij…” Dan krijg je jouw geld terug, zonder pardon. Maar geloof me vrij, zover komt het niet. 😉

Zodus, waar wacht je nog op?
Gun jezelf een nieuwe money mindset en
geniet van álle sales & overvloed die je toekomt!

 

21 dagen Sales Impact herprogrammeringstraject 

Nu voor slechts 397 euro!

Ja, ik wil dit programma

Success is liking yourself, liking what you do, and liking how you do it

 - Maya Angelou -