✉️ [email protected]   📞 +32497409297

MEER ZELFVERTROUWEN VOOR MEER SALES IMPACT
VERKOPEN MET CHARISMA

DRIEDAAGSE LIVE TRAINING


14, 15 & 16 MEI 2024

8:30 – 18:00

LOCATIE: MESLIN L'EVEQUE

€ 3450


Wacht niet langer. Kies NU voor spectaculaire groei met je business!
Blaken van zelfvertrouwen kan je leren, gelukkig. Want hoe groter je charisma, hoe meer mensen je aantrekt en overtuigt om business te doen met jou. Dus: klaar voor jouw transformatie?

YES, IK DOE MEE!

KARINA URBINA

SALES & BUSINESS OPTIMALISATIEDAG

 LIVE (online) training. 

15 januari

11 februari

8 maart

09u - 18u

IK BOEK NU MIJN TICKET

00

DAGEN

00

UREN

00

MIN

00

SEC

Placeholder Image

"Dit waren drie bijzondere dagen met veel persoonlijke inzichten. Ik ben zo blij dat ik heb deelgenomen! Het is een echte aanrader. Deze training is volgens mij uniek in België. Karina heeft zich omringd met experts. En zo kennen we je Karina! Enkel the best. Dank je voor deze fijne ervaring!''

Ilse Van der Stappen - Artenic

 

 

STAP VOOR STAP NAAR EEN EFFICIËNTERE SALES & BUSINESS
VOL ZELFVERTROUWEN VERKOPEN? START HIER MET GROEIEN!

 

JA IK SCHRIJF ME NU IN

Hoe lager je zelfvertrouwen, hoe lager je sales…

Zelfvertrouwen? Sommige ondernemers blaken ervan. Je ziet en hoort ze al van ver komen op een netwerkevent. Alle hoofden draaien hun richting uit en ze lijken iedereen ook effectief te kennen.

Waarom is jou die onweerstaanbare flair nu niet gegeven? Is zelfvertrouwen een aangeboren talent of zo? En heeft het werkelijk zo’n grote impact op je sales?

Sorry, beste ondernemer… maar het is nu eenmaal een feit: hoe minder zelfvertrouwen jij uitstraalt, hoe minder mensen geneigd zijn om van jou te kopen.

Want onbewust schrijven ze jouw (gebrek aan) ‘schwung’ ook toe aan je diensten of producten.

En natuurlijk zegt een aarzelende houding helemaal niets over de kwaliteit van jouw werk! Maar weet dat die allereerste indruk, die eerste 5 seconden, jouw geloofwaardigheid maakt of kraakt.

Het goede nieuws? Zelfvertrouwen uitstralen kan je leren, jawel! In deze unieke driedaagse training “Meer zelfvertrouwen voor meer sales impact” leer je jouw blokkades opheffen en breek je eindelijk uit jezelf, vol charisma en zelfvertrouwen!

BESLIS VANDAAG NOG DAT HET ANDERS KAN:
KOM VANAF NU IJZERSTERK UIT DE HOEK. LETTERLIJK EN FIGUURLIJK!

Vul de code VLIEGENDE KICKSTART in voor 4 uur exclusieve vip-coaching van Karina Urbina aansluitend op deze live training! (tegen meerprijs)

JA, IK SCHRIJF ME NU IN!

Driedaagse training ‘Meer zelfvertrouwen voor meer sales impact’ Wat maakt deze training zo fantastisch?

Draait zelfvertrouwen alleen maar om mindset, volgens mij? Nee! Jouw zelfvertrouwen is veel complexer dan dat. Het bestaat uit verschillende factoren of “lagen” waar jij je eerst en vooral bewust van moet worden.

Wie een hoog zelfvertrouwen heeft, bezit een positief zelfbeeld en voelt zich emotioneel en mentaal sterk. Dat profileert zich dan weer in een zelfzekere lichaamshouding, stem en attitude. Als zo iemand de kamer binnenloopt, dan voel je die bruisende energie binnen de 5 seconden!

Wil jij meer zelfvertrouwen, zorg dan eerst dat jouw basis goed zit. Wees je bewust van hoe het zit bij jou: wat zeggen jouw stem, jouw houding, je hele voorkomen nu over jou? Zorg dat je controle krijgt over jouw uitstraling en attitude. Want dat alles heeft een cruciale impact op je verkoop.

Met al die factoren gaan wij intensief aan de slag tijdens deze boeiende driedaagse training. Daaruit vloeit een ‘heel nieuwe jij’ voort, die indruk maakt en vol charisma zonder enige moeite verkoopgesprekken succesvol afsluit.

Het bekende “fake it until you make it?”. Dat leer je dus hier!

Meer zelfvertrouwen voor meer sales impact > LIVE training | Karina Urbina

Verkopen vol zelfvertrouwen en met charisma? Ja, dat kan!

Je leert het in deze training:
‘Meer zelfvertrouwen voor meer sales impact’

JA, IK SCHRIJF ME NU IN!

00

DAGEN

00

UREN

00

MIN

00

SEC

Placeholder Image

" Dit waren bijzondere dagen met veel persoonlijke inzichten. Ik ben zo blij dat ik heb deelgenomen! Het is een echte aanrader. Deze training is volgens mij uniek in België. Karina heeft zich omringd met experts. En zo kennen we je Karina! Enkel the best. Dank je voor deze fijne ervaring! "

Ilse Van der Stappen - Artenic


 

KIES VOOR EFFECTIEVE GROEI MET EEN PRAKTISCH GERICHTE
SALES & BUSINESS TRAINING VAN KARINA URBINA

‘MEER ZELFVERTROUWEN VOOR MEER SALESIMPACT'

EEN BRUISENDE BLEND VAN THEORIE & PRAKTIJK!

Je bent een ambitieuze ondernemer die zorgeloos wil groeien. En het liefst zo snel mogelijk. Wel, speciaal voor jou heb ik deze waardevolle en praktisch gerichte training samengesteld.

 

CONCREET?

Tijdens deze driedaagse live training werk jij intensief aan jezelf en je sales skills, zowel individueel als in groep. Je wordt je helemaal bewust van elke laag die impact heeft op je sales performance:

1/ JOUW ZELFBEELD

Hoe kijk jij naar jezelf? Sta even stil bij die gedachten. Zijn ze overwegend positief of juist negatief? En eens je weet waar je staat: hoe bouw je aan een (nog) mooier, positiever, sterker zelfbeeld?

2/ JOUW DENKEN
Hoe kan je jezelf mentaal trainen, zodat je steviger in je schoenen staat? Zodat je ook echt rechtkrabbelt na elke setback? Hier leer je negatief denken ombuigen naar een sterke sales mindset.

3/ JOUW VOELEN
Diep binnenin jou houden je emoties zich schuil. Denk je dat je ze goed kan verbergen? Dat is moeilijker dan je denkt. Zonder dat je het weet, beïnvloeden die emoties jouw potentiële klant!

4/ JOUW STEM
Tijdens een verkoopgesprek kan ook de kracht van je stem en intonatie doorslaggevend zijn. Wat als je te stil praat? Wat als je de verkeerde klemtonen legt? Kom je eigen tops & tips te weten.

5/ JOUW LICHAAM
We zoomen ook in op jouw algemene uitstraling. Wat kunnen we afleiden uit je houding, je kledij, je gedragingen? En met welke subtiele aanpassingen kan jij gegarandeerd succesvoller verkopen?

6/ JOUW ZELFVERTROUWEN
Jouw zelfvertrouwen? Dat is de som van alle vorige lagen: jouw zelfbeeld, jouw denken, jouw voelen, jouw stem en jouw lichaam. Hoe scoor je in het algemeen? Waar en hoe kan je nog verbeteren?

7/ JOUW ATTITUDE
And now… fake it until you make it! De basis zit nu wel goed, maar je hebt dat succes van die “nieuwe jij” nog niet genoeg ervaren. Hoe vang je dat op? Met een killer attitude, alsof jij geboren bent voor succes.

8/ JOUW SALES
Zet nu alles wat je hebt geleerd in voor die eerste 5 seconden van jouw verkoopgesprek. Die zijn cruciaal. Doe je het goed, dan heb je de deal al binnen, nog voor je klant hallo heeft gezegd.

En daarna? Je oefent grondig op je zelfvertrouwen. Je leert dit krachtig uit te stralen, zodat het een positieve impact heeft op je verkoop. Dat doe je met gelijkgestemde ondernemers die even ambitieus zijn als jij.

Bij deze driedaagse live training hoort een uitgebreid werkboek. Tijdens de vele oefenmomenten werk jij actief en gericht aan jouw zelfvertrouwen, zowel individueel als in groep. 

 

WAAR, WANNEER & HOE?

Deze live training ‘Meer zelfvertrouwen voor meer salesimpact’ zal doorgaan op 14, 15 & 16  mei 2024.
Locatie: Chemin du Stoquoi 28, 7822 Meslin-L'Evêque

Deze training duurt drie volle dagen en dit telkens van 8:30 tot ongeveer 18:00.

Nu al goesting om erin te vliegen?

YES, IK SCHRIJF ME NU METEEN IN!

BREEK UIT JEZELF EN TRANSFORMEER TOT EEN HEEL NIEUWE JIJ!

Jouw investering voor deze waardevolle live training bedraagt

€ 3450

Maaaar…

Kom je in aanmerking voor de KMO-portefeuille van de Vlaamse Overheid?
Dan bespaar je tot 30 % op het volledige bedrag!

In dat geval bedraagt deze fantastische training voor jou maar

€ 2415


En daarvoor gun jij jezelf:

 

 

3 intensieve dagen sales & business coaching van Karina Urbina

 

Uitgebreid lesmateriaal en uitmuntende catering

 

Verbinding met gelijkgestemde ondernemers die net als jij willen knallen

 

Diepgaande sales expertise en business inzichten die jij meteen toepast op jóuw business

 

Concreet resultaat: een heel nieuwe jij die blaakt van charisma en zelfvertrouwen.
En met die uitstraling creëer je instant meer sales impact!

Klaar voor jouw transformatie?

JA, IK BOEK NU MIJN TICKET!

JOUW SUCCESVOLLE TOEKOMST START HIER & NU!

Placeholder Image

Wie is Karina Urbina?

Een dynamische en resultaatgerichte sales & business coach die vertrekt vanuit jouw hart en ziel.

Karina ziet, ruikt én voelt business. Straffer nog: ze ademt sales. Dankzij haar jarenlange ervaring met topfuncties in HR, business, sales en webshops weet ze exact hoe jij:

  • met je bedrijf naar het volgende niveau doorgroeit,
  • heer en meester wordt van je eigen succes,
  • onderneemt in alle rust en zonder financiële zorgen.

Maar bovenal ziet ze jou als mens. Karina capteert wat jou intuïtief drijft en vertaalt dat naar een business die 100% klopt. Ze begeleidt, motiveert en inspireert jou op een dieper level, een tikkeltje spiritueel zelfs.

Zo heeft ze al honderden klanten geholpen om exponentieel te groeien en bewees dat ook zelf. Toen Karina haar voor een tweede keer als sales & business coach moest heruitvinden, draaide ze 330.000 euro omzet op 9 maand tijd. Het volgende jaar behaalde ze 780K. En ja, ook jij kan dat!

Placeholder Image

JIJ BESLIST…
IF NOT NOW, WHEN?

Wil je zorgeloos groeien met je business, zorg dan ook dat je met elk aspect van je voorkomen overtuigend uit de saleshoek komt. Wil ook jij die charismatische uitstraling?

YES! Ik boek NU mijn ticket!

Heb je nog vragen ?
Of wil je je graag inschrijven? 

Vul onderstaand contactformulier in en stuur je vraag door. Binnen de 24 uur krijg je een antwoord terug, beloofd! Wens je gebruik te maken van de kmo-portefeuille, vink dit dan zeker aan!

"You never know when a moment and a few sincere words can have an impact on a life."

- Zig Ziglar -