✉️ [email protected]   📞 +32497409297

PROGRAMMA'S & OPLEIDINGEN

Mijn programma’s & opleidingen werden speciaal ontwikkeld om jou te helpen groeien als persoon en met jouw onderneming door jou te leren hoe je efficiënt en succesvol kan verkopen, online en offline. En omvatten een intensieve begeleiding en training.

Het Gold Sales Program is een intensief 6-maandenprogramma waarbij we alle voorafgaande noodzakelijke businesselementen analyseren, bijsturen en optimaliseren (businessmodel, internet en social media). Om ons daarna diepgaand te focussen op sales (zelfvertrouwen, skills en opschalen).  Meer bepaald hoe je beter, sneller en efficiënter kan verkopen, online en offline. De begeleiding gebeurt een deels in groepsverband, deels door individuele coaching.

MEER INFO
VRAAG AAN

Het Silver Sales Program is een intensief 6-maandenprogramma waarbij we alle voorafgaande noodzakelijke businesselementen analyseren, bijsturen en optimaliseren (businessmodel, internet en social media). Om ons daarna diepgaand te focussen op sales (zelfvertrouwen, skills en opschalen). Meer bepaald hoe je beter, sneller en efficiënter kan verkopen, online en offline. De begeleiding gebeurt in groepsverband.

MEER INFO
VRAAG AAN

De Online Sales Training is een volledig onlinesales programma bestaande uit verschillende video’s die je heel gemakkelijk zelf en autonoom kan bekijken.  Hierbij krijg je ook maandelijks de kans om al jouw vragen te stellen, online en in een besloten FB-groep.

MEER INFO
KOOP AAN

Meer zelfvertrouwen voor meer salesimpact is een 2-daagse training waarbij je inzicht krijgt in wie je bent en hoe je overkomt als persoon, als ondernemer én als verkoper. Je leert er hoe je meer zelfvertrouwen krijgt, waardoor je onmiddellijk meer impact hebt op je relaties én je verkoop.

MEER INFO
KOOP AAN

Heb je liever iets op maat, dat kan perfect. Neem contact met me op en we bekijken samen wat voor jou de perfecte oplossing is.

CONTACTEER ME