✉️ [email protected]   📞 +32497409297

Placeholder Image

Karina combineert een hr-achtergrond met een stevige verkoopervaring.

Karina is een dynamische, gepassioneerde, enthousiaste en resultaatgerichte ondernemer met een rasechte flair voor business. Ze ziet, ruikt én voelt businessopportuniteiten.

Daarom is ze ook zelf ondernemer geworden. Ze wilde iets doen waar ze vooral zichzelf kon zijn, iets vinden wat bij haar paste, dat zeer goed aanvoelde en waar haar kwaliteiten konden bijdragen tot een positieve verandering in het leven en de business van anderen. Ze gelooft pertinent dat elke ondernemer succesvol kan zijn op voorwaarde dat bepaalde businesselementen volledig in orde zijn, de salesmindset en het zelfvertrouwen goed zitten en je de nodige skills en technieken verwerft om goede sales te doen.

En dat is nu juist haar missie:

‘ondernemers helpen om hun business te boosten
en hun omzet te verhogen door hen te leren
hoe ze beter, sneller en efficiënter kunnen verkopen,
online en offline.’

Boek Karina als spreker
Placeholder Image

Ze heeft een unieke methodologie ontwikkeld met gegarandeerd resultaat: het BISS-model.

Placeholder Image

Karina’s ervaring in hr, business & sales heeft ervoor gezorgd dat ze, door middel van coaching en training, exact weet “hoe” je een bedrijf naar het volgende niveau moet brengen om te groeien. Ze heeft reeds 100-en klanten geholpen en blijft dit gepassioneerd doen met de nodige gedrevenheid, motivatie en enthousiasme. Ze geeft écht om haar klanten en hun succes! Ze helpt ondernemers zodat zij heer en meester worden van hun eigen succes en dat ze in alle vrijheid kunnen ondernemen.

Placeholder Image

Abonneer je op 
Karina's YouTubekanaal

Abonneer je nu en mis niets!

Video’s waar je waardevolle informatie krijgt over alles wat jou als ondernemer kan helpen om beter, sneller en efficiënter te verkopen, online en offline.

ABONNEREN

You were born to win, but to be a winner, you must plan to win, prepare to win, and expect to win

Zig Ziglar