ADVANCED MASTERCLASS

 

"7 KRACHTIGE SALES REGELS WAARDOOR IK OP 9 MAANDEN TIJD 330K VERDIENDE”

Zonder kopzorgen over de techniek en software. 

 

30/11 - 09/01 -08/02 - 05/03 - 03/04 - 07/05 - 18/06 - 22/08 - 18/09 - 22/10

20U30

 

REGISTREER JE NU

00

DAGEN

00

UREN

00

MIN

00

SEC

 

VOOR WIE?

Ben je vandaag er helemaal klaar mee om je kapot te werken voor een omzet van zelfs geen 150K? Laat staan 300K. Zwoegen, zweten, ploeteren en verschillende strategieën en methoden geprobeerd, maar je hebt steeds het gevoel dat je stagneert, vastzit en niet verder komt met je bedrijf.

Je verlangt naar meer succes en je weet dat je meer kunt bereiken met je onderneming. Het enige probleem is dat je niet precies weet waar jouw knelpunten en pijnpunten liggen, en dat je worstelt met de technische aspecten.

En vandaag ben je ‘ready to change’ en je ‘salesinzichten’ naar een hoger niveau te tillen en serieuze resultaten te behalen. Of je nu 3 jaar, 10 jaar of meer bezig bent met ondernemen, je neemt jouw business zeer ernstig, bent bereid om in actie te schieten en je wil leren hoe je op 9 maanden tijd indrukwekkende omzetten kan realiseren zonder je zorgen te hoeven maken over technische aspecten en software.

OK, dan is this the place where you have to be!

 

Ik nodig je graag uit voor mijn advanced masterclass: "7 krachtige salesregels waardoor ik op 9 maanden tijd 330K verdiende", zonder kopzorgen over de techniek en software”. En hoe jij dit ook kan!"!"

Deze meeslepende masterclass van een higher-level is speciaal ontworpen om jou de geheimen van succesvolle sales te onthullen en je te leren hoe je met de juiste inspanning maximale resultaten kunt behalen. Je leert van een ervaren professional die haar eigen succesvolle salesstrategieën met je deelt.

Tijdens de ADVANCED MASTERCLASS ontdek je
"7 krachtige salesregels waardoor ik op 9 maanden tijd 330K verdiende"

Zonder kopzorgen over de techniek en software 

Ine Poelmans | I-Coaching

Na haar een aantal keren te zien verschijnen op verschillende social mediakanalen, heb ik zonder verwachting deelgenomen aan de advanced masterclass "7krachtige salesregels...". Wat een openbaring. Ik heb al coaching gevolgd ivm sales, maar deze is toch van een hoger niveau! 
Proficiat Karina, ik word klant!

Chris de Geus - De Geus tassen

Wat een interessante online (live) bijeenkomst gaf jij vanavond Karina. Herkenbare voorbeelden en goede, bruikbare tips. Je hebt me weer inspiratie gegeven.

In deze ‘advanced masterclass’ leer ik je:

7 krachtige salesregels 

7 krachtige salesregels die me hebben geholpen om binnen slechts 9 maanden een indrukwekkend inkomen van 330K te genereren.

Bottlenecks & pijnpunten

Het identificeren van de bottlenecks en pijnpunten in je bedrijf: Leer hoe je de zwakke punten in je salesproces kunt herkennen en aanpakken. Ontdek hoe je jouw aanpak kunt optimaliseren en je efficiëntie kunt verhogen, zodat je meer kunt verkopen in minder tijd.

De geheimen voor een succesvolle verkoop

Ontdek de essentiële strategieën die je nodig hebt om je verkoopresultaten te verbeteren en je concurrentie voor te blijven. Ik deel mijn bewezen technieken die je direct kunt toepassen om meer deals te sluiten en je omzet te verhogen.

Effectieve follow-up

Een goede opvolging is cruciaal voor het sluiten van deals. Ontdek de beste methoden om contact te houden met potentiële klanten, ze warm te houden en uiteindelijk tot aankoop over te laten gaan. Leer hoe je een langdurige relatie opbouwt die leidt tot herhaalde aankopen en mond-tot-mondreclame.

Automatisatie van jouw sales

Tijd is kostbaar, en je wilt je kostbare tijd niet verspillen aan repetitieve taken. Leer hoe je je sales kunt automatiseren met behulp van bewezen technologieën en tools. Hierdoor kun je meerdere leads tegelijkertijd behandelen en je productiviteit verhogen. En nee, je hoeft hier echt geen IT-wizard voor te zijn.

Tips & tricks 

Tips & tricks en nog veel meer : interactie, verhalen, humor…

Registreer je nu

IK BEN KARINA

Als sales & business coach help ik gedreven ondernemers (zoals jij dus) hun business neer te zetten op een authentieke manier, vanuit hun hart en dichtbij hun ziel. Zodat je commerciële impact maakt en innerlijke rust ervaart. Hoe? Door je beter, sneller en efficiënter te leren verkopen, zowel online als offline.

Dat was mijn sales pitch, juist. 😉 Daarmee stel ik mezelf kort en krachtig voor, overal waar ik kom. En mijn missie? De dieperliggende reden waarom ik ondernemer ben geworden?

Ik wil jou helpen een business uit te bouwen die 100% past bij je persoonlijkheid, zodat je moeiteloos verkoopt en binnen de kortste keren financieel vrij bent om zelf jouw missie te verwezenlijken.

Kortom, ik wil jouw leven oprecht succesvol maken. En daarvoor gooi ik al mijn expertise op vlak van sales & business in de strijd voor jou.

Speciaal voor die ondernemers die op een higher-level willen ondernemen en die willen verkopen mét impact, organiseer ik op 30 november om 20u30 de ADVANCED MASTERCLASS" Hoe ik met deze 7 krachtige salesregels op 9 maanden tijd 330K verdiende, zonder kopzorgen over de techniek en software”. En hoe jij dit ook kan!"!"

 

Het is een interactieve (online) sessie, waar je de mogelijkheid krijgt om vragen te stellen en feedback te krijgen van een expert op het gebied van sales.  Boordevol kennis en inzichten die je onmiddellijk kan implementeren in jouw business. Jouw sales & jouw business varen er nadien gegarandeerd positief bij. 

Je kan jouw persoonlijke vragen stellen & je maakt kans om een FANTASTISCHE TRAINING ter waarde van €497 te winnen die je nog verder helpt om naar ‘the next level’ te evolueren!

Ik beloof je dat het een waardevolle sessie wordt, echt! 

Kan je toch niet aanwezig zijn?
Kies dan een andere datum, simpel toch.

Liesbet Fortje - Nic's Restaurant

Ik schrijf nooit revieuws, maar deze masterclass van Karina Urbina verdient er één. Waarom? Ze heeft me de hele nacht bezig gehouden met haar tips en tricks. De hele nacht had ik iets van , dit moet ik aanpassen, dit ga ik ondernemen. Ik heb een jaartraject gelopen bij iemand anders maar de informatie die zij je geeft om je bedrijf een boost te geven is relevant en zeer nuttig. Neem zeker je kans als je van Karina Urbina een masterclass over google mijn bedrijf of een andere masterclass kan volgen. Zij is het dubbel en dik waard!!

Anneleen Franck - Anfracare

Wauw net de Advanced Sales & Business Masterclass van Karina Urbina gevolgd en ik heb weer zoveel inzichten bijgekregen! Zo blij dat ik haar volg. Als je dit leest en je doet het nog niet, NU verandering in brengen! Het verandert je business!

Wacht niet langer!

Dit is jouw kans om de sleutel tot succes in sales te ontdekken.

Begin je reis naar rust en financiële vrijheid.

 

Meld je vandaag nog aan en mis deze kans niet om je business en je leven te veranderen in slechts 9 maanden tijd!

Schrijf je nu in voor de Advanced Masterclass

Kies de datum die jou het beste past

00

DAGEN

00

UREN

00

MIN

00

SEC