✉️ [email protected]   📞 +32497409297

Online Training

SOCIAL MEDIA SALES STRATEGIE

KOOP AAN € 150

Als ambitieuze ondernemer wil je jouw onderneming doelgericht laten groeien tot een gezonde en rendabele organisatie. Je wilt er met andere woorden het maximale uit halen.

En om dat te realiseren, is het belangrijk dat je aanwezig bent op sociale media, dat weet je. Want sociale media helpen jou om jouw zichtbaarheid te vergroten, klanten aan te trekken en meer salesdeals binnen te halen. Dat is ook de reden waarom sociale media integraal deel zouden moeten uitmaken van jouw sales- en marketingstrategie.

En ja, vandaag zit je wel op sociale media, maar …

Eigenlijk doe je zomaar wat. Je post berichten zonder duidelijk doel, zonder duidelijk verkoopobjectief, zonder strategie.

Anders gezegd, je hebt vandaag helemaal geen Social Media Sales Strategie.

Maar geen paniek, ik kan jou helpen!

Ik kan jou helpen bij het creëren van een Social Media Sales Strategie die ervoor gaat zorgen dat je op een efficiënte manier meer uit je sociale media haalt.

Wil jij dat ook?

Ja?

Dan heb ik speciaal voor jou de onlinetraining ‘SOCIAL MEDIA SALES STRATEGIE’.

In deze training krijg je antwoord op de volgende vragen:

 • Wat is sales?
 • Wat zijn sociale media: wat zijn de belangrijkste socialemediaplatformen?
 • Hoe creëer ik een doeltreffende Social Media Sales Strategie?
  • Doelstelling: hoe bepaal je efficiënt jouw doelen?
  • Doelgroep: wie is jouw klant, wat is zijn probleem?
  • Visvijver: hoe kom je in contact met jouw klant en zorg jij ervoor dat je een groot netwerk van potentiële klanten hebt?
  • Conversie: hoe converteer je prospecten tot klanten online?
  • Social Media Sales Strategie in de praktijk: hoe zet je niet-klanten om tot klanten, waar moet je rekening mee houden en wat moet je doen om te verkopen?

 

Creëer voor jezelf vanaf vandaag een krachtige Social Media Sales Strategie die jou meer zichtbaarheid geeft, waardoor je spontaan meer klanten aantrekt en meer salesdeals binnenhaalt.

Want geloof me, het kan!

 

AANKOPEN € 150,-

REACTIES VAN DEELNEMERS

Placeholder Image

Johan Huygh  -  ToManage

Dankzij Karina’s salestrajecten werd mijn verhaal, mijn branding, op slag veel sterker. Ik zorg er nu consistent voor dat mensen mij leren kennen, offline én online. Ook mijn aanbod is gediversifieerder. Het gevolg? Prospects bellen mij nu gewoon op in plaats van omgekeerd!”

“Karina kan als geen ander meedenken en inspireren, je uit je schulp halen en je laten werken aan je verhaal. Waarom ik graag met haar samenwerk? Omdat ze effectief interesse toont in wie je bent en wat je doet en omdat het gewoon resultaten oplevert.”

Placeholder Image

Annelies Deroover - Pop-Coaching

Karina is een gedreven mentor, die doet wat nodig is om haar mentees naar the next level te krijgen. Voor zij die echt klaar zijn voor groei en meer omzet...Karina is the best!

 

Placeholder Image