✉️ [email protected]   📞 +32497409297

SUPER AANBOD


BIJ AANKOOP TICKET 360° SALES SEMINAR
(STANDAARD OF VIP)
KRIJG JE GRATIS ONLINE WORKSHOP
SALES & BUSINESS OPTIMALISATIEDAG 

Ja, ik wil genieten van dit aanbod
Wat zeggen andere deelnemers
Placeholder Image

SALES & BUSINESS ACADEMY


Vraag aan honderd ondernemers wat ze het liefst willen en unaniem klinkt het: meer klanten, meer vrijheid en meer (financiële) rust. Dat zal voor jou niet anders zijn, vermoed ik.

 

 

SUPERAANBOD
360° SALES SEMINAR + GRATIS
SALES & BUSINESS OPTIMALISATIEDAG
VOOR SLECHTS € 97,-

Ik wil het aanbod voor € 97
Placeholder Image

Hey daar!

Ik ben Karina Urbina

Als sales & business coach help ik gedreven ondernemers (zoals jij dus) hun business te boosten en hun omzet spectaculair te verhogen. Hoe? Door jou beter, sneller en efficiënter te leren verkopen, zowel online als offline.

Dat was mijn sales pitch, juist. 😉 Daarmee stel ik mezelf kort en krachtig voor, overal waar ik kom. Hierin zit ook mijn missie, de echte reden waarom ik ondernemer ben geworden.

Want ja, ik wil jouw leven en jouw business oprecht succesvol maken. Ik gooi al mijn expertise op vlak van sales & business in de strijd voor jou.

DIT AANBOD VERVALT BINNEN

00

Dagen

00

Uren

00

Min

00

Sec

Placeholder Image

STANDAARDTICKET
€ 97

Toegangsticket

Goodiebag

VIP-seat

Online training: Social Media Selling

Gratis ticket Implementation Day

Social Media scan

 

Ik wil het standaardticket + bonus
Placeholder Image

VIP-TICKET
€ 247 

Toegangsticket

VIP-goodiebag

VIP-seat

Online training: Social Media Selling

Gratis ticket Implementation Day

Social Media scan

 

Ik wil het Vip-ticket + bonus

WEES ER SNEL BIJ WANT DE PLAATSEN ZIJN BEPERKT

00

DAGEN

00

UREN

00

MIN

00

SEC

Reserveer mijn ticket

Het 360° Sales Seminar   

Het ‘360° Sales Seminar’ is een seminar waar Karina Urbina, het podium betreedt om haar persoonlijke kennis en tips & tricks over ondernemen en sales met jou te delen. En vooral hoe je jouw sales & jouw business vanuit een 360°- perspectief moet benaderen om beter, sneller en efficiënter te verkopen, online en offline.
Ontdek alles over businessmodellen, social media, sales strategie, sales mindset & zelfvertrouwen, sales in het algemeen, opschalingstechnieken, sales flows, emailmarketing en zoveel meer... Eerstvolgende seminar op 15 september 2022 te Hasselt.


Meer info over het 360° Sales Seminar

 

Placeholder Image

JOUW BONUS | Online workshop
'Sales & Business Optimalisatiedag'

Tijdens de online workshop Sales & Business Optimalisatiedag duiken we met een gelijkgestemde groep ondernemers een hele dag lang in de wondere wereld van verkopen en groeien met je business.
Dit is geen rasechte salestraining, nee. Wel geef ik je inzicht in de verschillende factoren die fundamenteel bijdragen tot een betere verkoop.
Wat is sales precies en wat is jouw eigen salescontext? Aan de hand van mijn werkboek en jullie eigen cases, ontrafelen we het salesgesprek en de customer journey.
En verder leg ik álle geheimen bloot om jouw business & sales succesvol te optimaliseren.

In slechts één dag kan jij jouw leven én jouw business transformeren. Leer hoe je het maximum eruit haalt. Eerstvolgende datum: 10 augustus

Meer info over de online workshop Sales & Business Optimalisatiedag 

Ervaringen van andere deelnemers

Placeholder Image

Myriam Beeckman | Copywriter

Ik was op zoek naar concrete inspiratie & know-how over hoe ik mijn businessmodel kon optimaliseren voor meer resultaat. Maar kreeg er zelfs méér voor! Het 360° Sales Seminar heeft me heel veel bijgebracht. Waardevolle tips & tricks over sales en business. Karina is een energiebom en doet dit met zoveel power en liefde voor ondernemers. Absolute aanrader!

Placeholder Image

Christelle Pieteraerens | My Little Closet

Ik heb me voor het 360° Sales seminar ingeschreven omdat ik meer wilde leren over social media. Hoe ik het moest gebruiken, wat ik moest posten en op welke manier. Mijn verwachtingen zijn meer dan ingelost! Karina geeft deze training op een super duidelijke, gestructureerde manier, vol met humor en concrete voorbeelden. Ik raad deze training voor 200% aan. Elke ondernemer zou dit moeten volgen!

Placeholder Image

Christophe Vandenbussche | Cmore

Het was voor mij belangrijk om te weten wat ik moest doen om mijn business te laten groeien en meer bekendheid te krijgen. Daarom heb ik me ingeschreven. Het 360° Sales Seminar heeft me een duidelijke strategie gegeven om dit te bereiken. Super goed event met een zeer goede vibe!

Placeholder Image

Cathy Tavernier - Optimazing

Karina was mijn life-saver! Op het ogenblik dat ik haar ontmoette, was ik zelfs op zoek naar een halftijdse job in loondienst. Hoe ik dat zou combineren wist ik niet, maar ik ging het wel oplossen…
Karina was dé geschikte persoon om me te helpen. Ze laat je niet los. Ze gaat ervoor. Ze onderneemt ook vanuit het hart en is echt begaan met je.
En we blijven groeien! En dan heb je andere groeipijnen… en is er Karina! Ik blijf haar eeuwig dankbaar! Dikke merci, Karina! Recht vanuit mijn hart ❤️"

Placeholder Image

Nathalie Claes – Myrna Coaching

Ik volgde bij Karina een individueel coaching traject (na het volgen van het 360° Sales Seminar) en vanaf het begin voelde het meteen goed aan! In een mum van tijd detecteerde ze mijn businesslacunes en al na 2 sessies hadden we een geoptimaliseerd schaalbaar businessmodel klaar en was mijn doelgroep glashelder. Daarna gingen we de sales en marketing finetunen, met ongeziene resultaten. Ik was nog maar 6 weken ver in het 1-op-1 traject en ik had al voor meer dan 8.000 euro verkocht!

Placeholder Image

Katleen Doolaege - Mobile Clean

Karina is een fantastische dame die een expert is binnen haar gebied. Door met haar samen te werken ben ik op zakelijk en op privé gebied op zo'n korte periode gegroeid dat ik het niet voor mogelijk hield. Na 2 maanden een verviervoudiging van de verkoop van mijn webshop en na 6 maanden een verhoging van + 30% van mijn jaaromzet. Kortom: mijn zaak, mijn omzet en mijn zakelijk inzicht zijn niet meer te vergelijken met waar ik een jaar geleden stond voor ik besloot om met haar samen te werken. Een échte aanrader. Een fantastische top madam, een experte in haar vak die to the point kennis aan mij doorgeeft, daar ben ik haar zo dankbaar voor!

Placeholder Image
Standaard ticket aan €97
Placeholder Image
VIP-ticket aan €247

360° Sales Seminar 
+
 GRATIS online workshop Sales & Business Optimalisatiedag

Profiteer van dit superaanbod
 

Success is liking yourself, liking what you do, and liking how you do it

 - Maya Angelou -